Problem accessing the site from Firefox

Post Reply
Bingo600
Posts: 10
Joined: Sun Jul 21, 2019 6:23 pm
OS: Linux
IDE: CodeBlocks & make
Core: Rogers
Board: Bluepill

Problem accessing the site from Firefox

Post by Bingo600 » Sat Nov 16, 2019 10:17 pm

I can't login via FF
No matter what i press i get : a window saying : You cannot access links on this board until you have accepted the Cookie Policy
And i never get a chance to accept it ... Nothing shows.

Even if i get here , there is no button to accept.
app.php/privacypolicy/access


I got the accept message in Opera, once at the top of the screen (what i use right now)
But i never see that in FF.

I have deleted history , cookies , and even tried the delete cookies in the bottom of the forum page.

Nothing helps ... Aka makes/shows an acceptance button/link/anything

Would you please look into that , or maybe make an acceptance buttoon on the : privacypolicy/access webpage too


Rgds
Bingo

User avatar
Vassilis
Posts: 174
Joined: Wed Feb 27, 2019 5:09 pm
Answers: 2
Location: Thessaloniki, Greece
OS: Linux, Win10, MacOS
IDE: Arduino 1.8.9
Core: Roger, STM official
Board: Bluepill, Maple mini, STM32F4xx
Contact:

Re: Problem accessing the site from Firefox

Post by Vassilis » Sun Nov 17, 2019 11:34 am

could you please try again ?
-Vassilis Serasidis

Bingo600
Posts: 10
Joined: Sun Jul 21, 2019 6:23 pm
OS: Linux
IDE: CodeBlocks & make
Core: Rogers
Board: Bluepill

Re: Problem accessing the site from Firefox

Post by Bingo600 » Sun Nov 17, 2019 12:41 pm

I did just try , and got the same message.
But then i restarted FF with all addons disabled (a feature) , and Voila ... I saw the Accept of Cookies in the top.
I accepted , and then i could start w. all addon's enabled.

So it was one of my addon's .. I have my FF locked hard down (a bit to hard for this site)

Thanx for taking time to answer

/Bingo

Written in FF

fredbox
Posts: 6
Joined: Fri Jul 26, 2019 2:27 pm

Re: Problem accessing the site from Firefox

Post by fredbox » Sun Nov 17, 2019 4:29 pm

I monitor the forum with an RSS reader. Prior to the change, I couldn't click on a link in a post without getting the warning but there was nowhere to click. Now I get the accept button at the top which is much better.

User avatar
Vassilis
Posts: 174
Joined: Wed Feb 27, 2019 5:09 pm
Answers: 2
Location: Thessaloniki, Greece
OS: Linux, Win10, MacOS
IDE: Arduino 1.8.9
Core: Roger, STM official
Board: Bluepill, Maple mini, STM32F4xx
Contact:

Re: Problem accessing the site from Firefox

Post by Vassilis » Sun Nov 17, 2019 4:46 pm

I also use Feedbro Firefox Add-on and I didn't face any problem.
Could you please provide me more info ?
-Vassilis Serasidis

Post Reply